Betalen, verzenden en retouren

1 – Betalen 

Bij Lu-De kunt u bestellingen eenvoudig, snel en veilig betalen via: 

– iDEAL   

– Paypal  

– Creditcard, Mastercard/Visa (via Paypal)  

Let op! 

Lu-De maakt gebruik van het betaalsysteem van Mollie on betalingen snel en veilig te laten verlopen. Het kan hierdoor zijn dat op uw afschrift u Mollie ziet staan i.p.v. Lu-De. 

 

2 – Verzenden

Lu-De heeft de richtlijn bestellingen binnen 48 uur op werkdagen te verzenden. Wij doen ons best uw bestelling binnen 7 werkdagen bij u in huis te hebben. Houd er rekening mee dat zondag en maandag geen pakketten bezorgd worden. Indien wij door omstandigheden niet aan bovenstaande afspraken kunnen voldoen nemen wij contact met u op.

Bestellingen boven de 79 euro worden gratis verzonden binnen Nederland. Zodra uw winkelmandje dit bedrag heeft bereikt verschijnt de keuze om gratis te verzenden. Vergeet deze niet te selecteren. 

Bij bestellingen onder de 79 euro worden verzendkosten van 4.95 euro in rekening gebracht 

 

3 – Retouren

Indien u niet tevreden bent met het ontvangen product heeft u 14 dagen het recht om het product te retourneren, dit geld ook voor producten die in de aanbieding gekocht zijn. De producten dienen ongebruikt, ongewassen en voorzien van alle labels te worden geretourneerd aan Lu-De.  

De verzendkosten en risico’s van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. U mag zelf bepalen of u dit via de normale post verstuurd of met track en trace. 

Stuur binnen 14 dagen na ontvangst een email naar info@lu-de.nl met daarin de volgende gegevens:

  • Uw naam
  • Order nummer
  • Product
  • Reden van retour (niet verplicht maar wel gewaardeerd) 

Let op! 

– Producten die niet binnen 14 dagen zijn aangemeld voor retour of niet aan bovenstaande voldoen worden niet door Lu-De aangenomen. 

– Indien de retourzending niet (voldoende) gefrankeerd is, zijn wij helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Het betreft dan de administratiekosten à € 4,95 en de kosten die ons door de vervoerder in rekening gebracht worden voor het bezorgen van ongefrankeerde zendingen. Deze kosten zullen ingehouden worden op de creditnota van de artikelen.